mandag den 23. august 2010

Loving glitter :D

Så fik jeg endelig lidt tid tik min blog igen, så ville lige vise de negle jeg har lavet på det sidste, håber i kan lide dem :)

So I finally got some time for my blog again, so here is the nails I've made recently, hope you like them :)

Green-to-yellow glitter nails
11 lag neglelak, tog ret lang tid :P Der er også en del glimmer, som mit mobilkamera ikke rigtig kunne opfange, desværre.

11 layers of nail polish, took quite a long time :P There's also a lot of glitter, but my mobile camera could'nt really pick it up, unfortunately.

Holographic glitter tips
Glitter tips, oh yeah, har længe ville lave dem her, og wow, de er bare flotte! :D ELSKER effektten i det holografiske glitter!

Glitter tips, oh yeah, wanted to do this for a very long time, and wow, they're just beautiful! : D LOVE the holographic glitter!


lørdag den 14. august 2010

Elegant blues

Ja, så blev det tid til at lege med stempler fra essence, og jeg er ganske tilfreds med resultatet, selvom jeg sagtens jeg tåle noget øvelse i det :)
Jeg ville gerne lave noget fint og enkelt, og synes jeg, at jeg har opnået med dette design, hvis det er svært at se, har jeg lavet prikker med sølv glimmer inde i blomsterne, det giver lige neglene lidt ekstra *umf*

So, it's time to play with my stamps from essence and I'm quite pleased with the outcome, but could still use some practice :)
I wanted to do something nice and simple, and I think I have achieved it with this design, if it's hard to see, I have made dots with silver glitter inside the flowers, I think it gives the nails a little extra *umf*


Lavede et look i dag, som jeg gerne lige ville dele, ved godt billedet er mørkt, men er også mest farvekombinationen under øjet jeg ville vise. Lilla - koral - gylden. Leg med makeup :D

Did a look today, which I would like to share, I know the picture is dark, but it's mostly the color combination under the eye I like to show. Purple - coral - golden. Play with makeup :D

fredag den 13. august 2010

Colorful Stripes

Jeg fik lyst til at lave noget med en masse farver, først skulle det have været al muligt uden system, men så fik jeg lyst til at lave lidt kontrast, som med den gule baggrund og den blå farve, og den orange baggrund og den grønne farve.
Jeg er lidt skuffet over min Amuse Nail Art, i lime grøn, den gav ikke meget farve, men med glimmer over den, blev det okay, synes jeg.
.
I wanted to do something with a lot of colors, first I thought it's gonna be a blend of many colors, kinda random. But then I wanted to do a little contrast, like the yellow background and the blue color, and the orange background and the green color.
I am slightly disappointed in my Amuse Nail Art, in lime green, very sheer color payoff, but with the glitter over it, I think it's okay.


Colorful glitter stripes
Det er lidt svært at se hvor fint det er med glitter på, men det er det bedste billede jeg har.

It's a little hard to see how good it looks with the glitter, but it's the best picture I have.

Produkter jeg har brugt
Products I've used

lørdag den 7. august 2010

Doggy paws ^^

Så! - Fik jeg endelig tid til at lave nogle negle, godt nok kl. 1 om natten, men stadig :P
Har altid gerne ville lave de her pote spor, synes det er så sødt :D Og så med lidt sølvglimmer, bare for at gøre det endnu sjovere :D

Pink with dog-paws
Pink rose - GOSH som base
Sort og sølvglimmer fra Art-Deco

onsdag den 4. august 2010

Hjemme igen :D

Så jeg endelig hjemme igen, efter en hel måned væk, til USA og Slovenien, og er glad hjemvendt med nye friske vare til inspiration og nye kreationer. Jeg har haft enormt travlt med at flytte lige siden jeg er kommet hjem, så istedet for at klemme ind, at få lavet nogle negle, besluttede jeg at lade dem hvile og give dem en neglekur, mener jeg helt bestemt de trænger til.

Istedet vil jeg vise et UDVALG :P - Af al det jeg har købt, både neglelakker og makeup :)


Lidt nailhardener og repair, og en sealer. To penne i sort og hvid og den lilla og grønne neglelak er to farvet, henholdsvis med et grønt skær og et blår skær, virkelig flotte :) Og den blå er bare virkelig en smuk farve, elsker blå neglelak :D


Det som ligner en deodorant, er faktisk en spray, som skal få neglelakken til at tørre rigtig hurtigt :) Seche Vite top coat, THE TOP COAT! :D Holografisk i en blålig farve, en 1 sekunds neglelak i pink, og en lilla glitter.


Grøn glitter, hvid til at lave franske negle, har jeg manglet længe, en lilla glitter med grønt shine. Endnu en glitter med store og små stykker i sølv og blå farver, virkelig flot. 3 farver fra art-deco, vin-rød med sølv skær, tyrkis og fint sølvglitter.


Har købt en masse NYX-stuff, er virkelig glad for det mærke, elsker alle deres produkter, især lipgloss, de laver bare de mest fantastiske farver og uden at være klistret :) Udover det, er der en pensel jeg er meget glad for, en klar mascara, en creme stick, til læber og kinder, creme øjenskygger i lilla og brun, og en lip stain :) Og paletten længere oppe er fra www.coastalscents.com :)